Inschrijving Zermelo Symposium 2019 geopend!

Inschrijving Zermelo Symposium 2019 geopend!

Op woensdag 9 oktober is het weer tijd voor het Zermelo hoogtepunt van het jaar, het symposium. Voor de veertiende keer organiseren wij een symposium voor alle roostermakers, formatiebeheerders en schoolleiders uit Nederland. Wij heten u van harte welkom!

INSCHRIJVEN

Gedurende de dag zijn er diverse plenaire presentaties over uiteenlopende, actuele onderwerpen. Verder kunt u zelf twee workshops kiezen om in kleinere groepjes dieper in te gaan op een specifiek onderwerp. Tijdens dit symposium is er ook voldoende tijd en ruimte om bij te praten met uw collega-roostermakers en met de medewerkers van Zermelo. Dit kan onder andere tijdens de gezellige borrel waarmee wij de dag afsluiten.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het symposium dit jaar plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze locatie bevindt zich centraler in het land, heeft een betere akoestiek en wij kunnen meer klanten ontvangen op ons symposium.

Inschrijven kan via deze link en tot 1 oktober. Voor het symposium geldt echter: vol = vol. Wacht dus niet te lang!

Datum: woensdag 9 oktober 2019

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein

Tijd: vanaf 9.30u tot 16.00u.

Op deze pagina vindt u de dagindeling en informatie over de locatie. De beschrijvingen van de workshops vindt u op de inschrijfpagina.