Formatiebeheerder

Actuele onderwijsvraag

Wij weten hoe belangrijk actuele prognoses en pakketkeuzes voor de formatiebeheerder zijn. Dankzij ons alles-in-één softwarepakket kunnen mentoren, teamleiders en decanen rechtstreeks informatie over de leerlingen aanleveren. Hierdoor heeft u vroegtijdig zicht op uw onderwijsvraag, waarna u aan de slag kunt met het vaststellen van de jaartaak en het toedelen van lessen en taken.

Sectieleiders en teamleiders maken toedeling

U kunt sectieleiders verantwoordelijk maken voor het invoeren van de lessenverdeling en teamleiders verantwoordelijk maken voor de takenverdeling. In de loop van het schooljaar kunt u formatiewijzigingen inplannen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw formatieplanning op een correcte manier verwerkt wordt in het rooster én we geven u zicht op de daadwerkelijke realisatie van uw planning.

Formatieaanbod inzichtelijk

In het Zermelo Portal kunt u alle informatie omtrent het formatie-aanbod inzichtelijk maken. Aanstellingen, verloven, budgetten en taken kunt u invullen of importeren. Wij sluiten aan bij de CAO van het Nederlands voortgezet onderwijs, berekeningen kunt u zelf instellen en aanpassen conform afspraken op uw school.