Management

Totaaloplossing

Zermelo biedt u een totaaloplossing. Formatiebeheer, pakketkeuze en roosteren in één pakket. Hierdoor werkt de formatiebeheerder altijd met de meest actuele prognoses en kan de roostermaker proefclusteren met de voorlopige pakketkeuze.

Opleiden van uw (nieuwe) roostermakers

Zermelo leidt voortdurend roostermakers op om te kunnen werken met de software. Wij begeleiden uw organisatie en huidige roostermakers bij de overstap naar Zermelo, maar staan ook voor u klaar als u een nieuwe roostermaker heeft aangenomen.

Advies, ondersteuning en begeleiding

Wij helpen u graag bij het maken van het beste rooster. Onze helpdesk staat garant voor snelle en deskundige ondersteuning bij het dagelijks gebruik.

Daarnaast verzorgen wij opleidingen en geven wij advies over de werking van onze software. Wij leren u en uw schoolorganisatie kennen om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij de overstap en het implementeren van Zermelo.

Overzicht in uw organisatie

Aangezien alle informatie rondom uw rooster en de formatie in één systeem zijn opgeslagen, kunt u eenvoudig overzicht houden over uw onderwijsorganisatie. U en uw collega’s werken altijd met dezelfde gegevens.