Ondersteuning

Handleiding

Een volledige beschrijving van de werking van de software is online te vinden in de handleiding. De handleiding is per module geordend. Ook vindt u hier tips en adviezen over het werken met Zermelo.

Open handleiding

Standaardcursus

Wij bieden standaardcursussen aan op onze drie vestigingen in Leiden, Eindhoven en Deventer. U volgt de cursus met maximaal 10 personen. U kunt zich online inschrijven voor een standaardcursus.

Inschrijven cursus

Cursus op maat

Sluit een standaardcursus niet volledig aan bij uw situatie of wensen? U kunt ook kiezen voor een cursus op maat. Hierbij stemmen wij de inhoud af op uw school. Meer weten?

Neem contact op

Helpdesk

Onze helpdesk staat garant voor snelle en deskundige ondersteuning bij het dagelijks gebruik. Wij kunnen u helpen met korte vragen over het gebruik van de software, telefonisch en via de mail.

Stuur e-mail

 


Advies

Is uw vraag te uitgebreid voor de helpdesk? Wij geven u graag uitgebreid advies over de werking en inrichting van onze software. Wij leren u en uw schoolorganisatie kennen om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Neem contact op

 


Overzicht prijzen

Cursusdag (6 uur) € 350,- per persoon, vrij van btw
Uurtarief € 145,- per uur, exclusief btw

Rooster APK

Met de software van Zermelo heeft u een krachtig instrument om goede roosters mee te maken. Om de software optimaal te gebruiken is het belangrijk dat de inrichting op orde is en alle fouten en tegenstrijdigheden uit uw bestand zijn. U kunt hierbij denken aan:

Onjuiste verwijzingen in lesverzamelingen en telgroepen
– Niet-indeelbare leerlingen
– Spooklessen in het lesdomein
– Lessentabel-fouten in de onderwijskundige randvoorwaarden
– Onmogelijkheden bij de lokaleninrichting
– Botsende lessen
Door uw roosterbestand op orde te houden zorgt u ervoor dat uw bestand automaten-proof is. U kunt zo eenvoudig en optimaal werken aan roosters voor nieuwe tijdvakken en andere roosterwijzigingen. Ook is het op deze manier voor anderen mogelijk om te werken met uw roosterbestand als u door omstandigheden niet in de gelegenheid bent om zelf te roosteren. Bekijk uw bestand kritisch en los de onmogelijkheden, fouten en onzuiverheden op. Zorg er ook voor dat, als de automaten aangezet worden (zonder dat u een wijziging hebt gedaan), er geen grote veranderingen optreden in het aantal strafpunten. Maak daarnaast ook goede documentatie over hoe u uw bestand hebt ingericht en welke beslissingen u heeft genomen.

Met de Rooster APK van Zermelo voert Zermelo deze controle voor u uit. Wij testen uw (desktop)project op de meest voorkomende fouten en onzuiverheden en adviseren u hoe u deze kunt repareren. We geven géén oordeel over de kwaliteit van uw rooster, de inrichting van uw portal en we kijken ook niet of uw roosterbeleid goed vertaald is naar de randvoorwaarden in de software. Indien u dit wenst kunnen we hier wel over meedenken. We focussen ons op een foutloos ingericht UMDZ-bestand. Zo kunt u na de Rooster APK weer optimaal gebruikmaken van alle functionaliteiten van de roosterautomaten.

De kosten voor een Rooster APK bedragen 435 euro per roosterbestand.

Wilt u een Rooster APK laten uitvoeren of wilt u meer informatie? Stuur een bericht naar info@zermelo.nl onder vermelding van Rooster APK.